- İlgi Alanı
- Diğer
Impact Winter İndir – PC
Impact Winter, Oyunlarında bir göktaşı çarpması ile yerle bir olan dünyada hayatta kalan bir grup insanın liderini yönlendirecek ve size yardım gelene kadar yanınızdaki insanları hayatta tutmaya çalışacaksınız. Oyunda durmaksızın yağan karın altında büyük bir yaşam mücadelesi verecek ve kendi yaşam stratejiniz ile yanınızdaki insanları hayatta tutacaksınız. Harika grafiklere sahip olan Aksiyon dolu ve de dolu bu oyundada muazzam ve öngörülmez tehlikelerle dolu dünyadan sağ çıkmaya çalışacak ve macera dolu dakikalar Akıl almaz efsane maceralara hazır olun.
Sistem Gereksinimleri
MINIMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1, 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i3-2100, 3.10 GHz | AMD FX-4350, 4.2 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 460 | Radeon HD 5850
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX Uyumlu
————————————————————-
Boyutu: 680-Mb
Sıkıştırma TÜRÜ: (Rar – Şifresiz)
————————————————————–
Impact Winter
Torrentdevi İndirme LİNKLERİ
Impact Winter, Oyunlarında bir göktaşı çarpması ile yerle bir olan dünyada hayatta kalan bir grup insanın liderini yönlendirecek ve size yardım gelene kadar yanınızdaki insanları hayatta tutmaya çalışacaksınız. Oyunda durmaksızın yağan karın altında büyük bir yaşam mücadelesi verecek ve kendi yaşam stratejiniz ile yanınızdaki insanları hayatta tutacaksınız. Harika grafiklere sahip olan Aksiyon dolu ve de dolu bu oyundada muazzam ve öngörülmez tehlikelerle dolu dünyadan sağ çıkmaya çalışacak ve macera dolu dakikalar Akıl almaz efsane maceralara hazır olun.
Sistem Gereksinimleri
MINIMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1, 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i3-2100, 3.10 GHz | AMD FX-4350, 4.2 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 460 | Radeon HD 5850
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX Uyumlu
————————————————————-
Boyutu: 680-Mb
Sıkıştırma TÜRÜ: (Rar – Şifresiz)
————————————————————–
Impact Winter
Ziyaretçiler için İndirme Linkleri gizlenmiştir. Ücretsiz Yararlanmak için üye olun.
GİRİŞ YAP
KAYIT OL