- İlgi Alanı
- Diğer
In The Shadows v1.1 İndir – PC Türkçe
In The Shadows İndir, Oyunlarında çocukluk hayali dünyasına geri dönüp geçmişini hatırlamak ve hayatını anlamaya çalışan bir adamı yönlendirecek ve gerçek En iyi ve gelişmiş içeriklerin yer aldığı korkularınızla karşı karşıya kalarak ileriye girmek için duygusal bir yolculuğa atılacaksınız. Çeşitli bulmacaları çözerek hayali dünyanızda ilerlemeye çalışacak ve elde etmiş olduğunuz ışık kaynakları ile kendinizi gölgelerden oluşmuş canavarlara karşı koruyacaksınız. Tüm yıldızları toplayarak çeşitli güçlere sahip olacak ve gizli seviyelerde mücadele ederek çeşitli sırları açığa çıkaracaksınız.
Sistem Gereksinimleri
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: Intel Core i7
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: HD Graphics 5000
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel i7
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5800 Serie OR Gforce 285 GTX
————————————————————-
Boyutu: 202-Mb
Sıkıştırma TÜRÜ: (Rar – Şifresiz)
————————————————————–
In The Shadows
Torrentdevi İndirme LİNKLERİ
In The Shadows İndir, Oyunlarında çocukluk hayali dünyasına geri dönüp geçmişini hatırlamak ve hayatını anlamaya çalışan bir adamı yönlendirecek ve gerçek En iyi ve gelişmiş içeriklerin yer aldığı korkularınızla karşı karşıya kalarak ileriye girmek için duygusal bir yolculuğa atılacaksınız. Çeşitli bulmacaları çözerek hayali dünyanızda ilerlemeye çalışacak ve elde etmiş olduğunuz ışık kaynakları ile kendinizi gölgelerden oluşmuş canavarlara karşı koruyacaksınız. Tüm yıldızları toplayarak çeşitli güçlere sahip olacak ve gizli seviyelerde mücadele ederek çeşitli sırları açığa çıkaracaksınız.
Sistem Gereksinimleri
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: Intel Core i7
Ekran Kartı: HD Graphics 5000
ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel i7
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5800 Serie OR Gforce 285 GTX
————————————————————-
Boyutu: 202-Mb
Sıkıştırma TÜRÜ: (Rar – Şifresiz)
————————————————————–
In The Shadows
Ziyaretçiler için İndirme Linkleri gizlenmiştir. Ücretsiz Yararlanmak için üye olun.
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
TR YAMA