- İlgi Alanı
- Diğer
Rayman Origins İndir – PC
Rayman Origins, Milyonlarca kişinin hayran olduğu efsanevi oyun olan Rayman Origins ile büyülü bir evreni keşfedecek ve birbirinden eğlenceli maceralara atılacaksınız. Birbirinden zorlu benzersiz bölümleri başarılı bir şekilde tamamlamaya çalışacak ve takım arkadaşlarınızla günü kurtarmaya çalışacaksınız. Oldukça keyifli dakikalar geçireceğiniz Aksiyon dolu ve de dolu bu oyundada kurnaz sihirbazlar ve ilginç yaratıklarla karşılaşacak ve macera dolu dakikalar Akıl almaz efsane maceralara hazır olun.
Rayman Origins, Milyonlarca kişinin hayran olduğu efsanevi oyun olan Rayman Origins ile büyülü bir evreni keşfedecek ve birbirinden eğlenceli maceralara atılacaksınız. Birbirinden zorlu benzersiz bölümleri başarılı bir şekilde tamamlamaya çalışacak ve takım arkadaşlarınızla günü kurtarmaya çalışacaksınız. Oldukça keyifli dakikalar geçireceğiniz Aksiyon dolu ve de dolu bu oyundada kurnaz sihirbazlar ve ilginç yaratıklarla karşılaşacak ve macera dolu dakikalar Akıl almaz efsane maceralara hazır olun.
Sistem Gereksinimleri
MINIMUM:
İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista+ / Windows 7++ (yalnızca)
İşlemci: 3.0 GHz Intel Pentium 4++ veya 1.8 GHz++ AMD Athlon 64 3000+
Bellek: 1 GB++ Windows XP / 1.5 GB++ Windows Vista, 7+
Video Kartı: 128 MB+ DirectX 9.0c++ uyumlu ekran kartı ve ya üstü * (bkz. Destekleneni liste)
Ses: DirectX 9.0c uyumlusu++
ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista++ / Windows 7 3264(yalnızca)
İşlemci: 2.0 GHz Intel Core 2++ Duo E4400++ veya 2.0 GHz AMD Athlon X2 3800+ veya üstü
Bellek: 2 GB önerilir++
Video Kartı: 128 MB++ DirectX 9.0c uyumlu++ ekran kartı veya üstü * (bkz. Desteklenen++ liste)
Ses: DirectX 9.0c++ uyumlu++
————————————————————-
Boyutu: 1.14-gb
Sıkıştırma TÜRÜ: (Rar – Şifresiz)
————————————————————–
Torrentdevi İndirme LİNKLERİ
MINIMUM:
İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista+ / Windows 7++ (yalnızca)
İşlemci: 3.0 GHz Intel Pentium 4++ veya 1.8 GHz++ AMD Athlon 64 3000+
Bellek: 1 GB++ Windows XP / 1.5 GB++ Windows Vista, 7+
Video Kartı: 128 MB+ DirectX 9.0c++ uyumlu ekran kartı ve ya üstü * (bkz. Destekleneni liste)
Ses: DirectX 9.0c uyumlusu++
ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista++ / Windows 7 3264(yalnızca)
İşlemci: 2.0 GHz Intel Core 2++ Duo E4400++ veya 2.0 GHz AMD Athlon X2 3800+ veya üstü
Bellek: 2 GB önerilir++
Video Kartı: 128 MB++ DirectX 9.0c uyumlu++ ekran kartı veya üstü * (bkz. Desteklenen++ liste)
Ses: DirectX 9.0c++ uyumlu++
————————————————————-
Boyutu: 1.14-gb
Sıkıştırma TÜRÜ: (Rar – Şifresiz)
————————————————————–
Ziyaretçiler için İndirme Linkleri gizlenmiştir. Ücretsiz Yararlanmak için üye olun.
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Ziyaretçiler için İndirme Linkleri gizlenmiştir. Ücretsiz Yararlanmak için üye olun.
GİRİŞ YAP
KAYIT OL