- İlgi Alanı
- Diğer
Squadron Sky Guardians İndir – PC
Squadron Sky Guardians Full, Oyunlarında birbirinden eşsiz savaş uçaklarını yönlendirecek ve farklı zaman dilimlerinde çeşitli operasyonlara gireceksiniz. Oyunda 1942 yılında İkinci Dünya Savaşı sırasında, 1981 yılında İran-Irak Savaşı sırasında ve 2016 yılında teröristlere karşı operasyonlara katılacak ve size En yenilikci ve Gelişmiş verilen görevlerin yerine getirmeye çalışacaksınız. Harika grafiklere sahip olan Aksiyon dolu ve de dolu bu oyundada size açılan ateşlerden kendinizi korumaya çalışacak ve gökyüzünde aksiyon dolu dakikalar Akıl almaz efsane maceralara hazır olun.
Sistem Gereksinimleri
Minimum:
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10
İşlemci: 2.8 GHz (çift Çekirdekli) işlemci veya üstü
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 730, ATI Radeon 6650 veya en az 512 MB VRAM ile eşdeğer bir kart
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN:
Bellek: 3 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 730, ATI Radeon 6650 veya en az 512 MB VRAM ile eşdeğer bir kart
————————————————————-
Boyutu: 777-Mb
Sıkıştırma TÜRÜ: (Rar – Şifresiz)
————————————————————–
Squadron Sky Guardians
Torrentdevi İndirme LİNKLERİ
Squadron Sky Guardians Full, Oyunlarında birbirinden eşsiz savaş uçaklarını yönlendirecek ve farklı zaman dilimlerinde çeşitli operasyonlara gireceksiniz. Oyunda 1942 yılında İkinci Dünya Savaşı sırasında, 1981 yılında İran-Irak Savaşı sırasında ve 2016 yılında teröristlere karşı operasyonlara katılacak ve size En yenilikci ve Gelişmiş verilen görevlerin yerine getirmeye çalışacaksınız. Harika grafiklere sahip olan Aksiyon dolu ve de dolu bu oyundada size açılan ateşlerden kendinizi korumaya çalışacak ve gökyüzünde aksiyon dolu dakikalar Akıl almaz efsane maceralara hazır olun.
Sistem Gereksinimleri
Minimum:
Bellek: 2 GB RAM
ÖNERİLEN:
Bellek: 3 GB RAM
————————————————————-
Boyutu: 777-Mb
Sıkıştırma TÜRÜ: (Rar – Şifresiz)
————————————————————–
Squadron Sky Guardians
Ziyaretçiler için İndirme Linkleri gizlenmiştir. Ücretsiz Yararlanmak için üye olun.
GİRİŞ YAP
KAYIT OL