- İlgi Alanı
- Diğer
Super Bunny Man İndir – PC
Super Bunny Man İndir, Oyunlarında Süper Tavşan Adamı yönlendirecek ve çeşitli zorluklarla karşılaşarak birçok problemin üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Gizli havucu bulmak için elinizden geleni yapacak ve rakiplerinizle girmiş olduğunuz haritalarda tüm tavşan adamları yok etmeye çalışacaksınız. Harika grafiklere sahip olan Aksiyon dolu ve de dolu bu oyundada 4 arkadaşınızla beraber aynı haritada oynayabilecek ve kendinizi tuzaklardan koruyarak keyif dolu maceralara atılacaksınız.
Sistem Gereksinimleri
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7
Bellek: 2 GB RAM
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 200 MB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Dedicated
————————————————————-
Boyutu: 37-Mb
Sıkıştırma TÜRÜ: (Rar – Şifresiz)
————————————————————–
Torrentdevi İndirme LİNKLERİ
Super Bunny Man İndir, Oyunlarında Süper Tavşan Adamı yönlendirecek ve çeşitli zorluklarla karşılaşarak birçok problemin üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Gizli havucu bulmak için elinizden geleni yapacak ve rakiplerinizle girmiş olduğunuz haritalarda tüm tavşan adamları yok etmeye çalışacaksınız. Harika grafiklere sahip olan Aksiyon dolu ve de dolu bu oyundada 4 arkadaşınızla beraber aynı haritada oynayabilecek ve kendinizi tuzaklardan koruyarak keyif dolu maceralara atılacaksınız.
Sistem Gereksinimleri
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7
Bellek: 2 GB RAM
ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Dedicated
————————————————————-
Boyutu: 37-Mb
Sıkıştırma TÜRÜ: (Rar – Şifresiz)
————————————————————–
Ziyaretçiler için İndirme Linkleri gizlenmiştir. Ücretsiz Yararlanmak için üye olun.
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Ziyaretçiler için İndirme Linkleri gizlenmiştir. Ücretsiz Yararlanmak için üye olun.
GİRİŞ YAP
KAYIT OL