Full Windows Windows 7 Professional VL İndir – MSDN ISO – Türkçe

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
windows-7-pro.png

Windows 7 Professional VL İndir – MSDN ISO – Türkçe​

Windows 7 Professional VL full msdn iso hızlı indir, Microsoft tarafından yapılmış tamamıyla orjinal, hiç dokunulmamış Volume lisans desteğine sahip Windows 7 Sürümüdür. MSDN delisi arkadaşlar için özel olarak paylaşma gereği duydum Windows 7’nin En Güncel sürümü diyebilirim. Zaten bildiğiniz üzere herkes eskileri çok seviyor bundan ötürü sistem çok hafiftir ancak ne yazık ki artık güncelleme desteği kesildi. Microsoft tarafından sadece ESU kaynaklı update geliyor artık. Sistem için de yavaş yavaş Full Programlarlar desteğini kesiyor. Yine de eskileri severim, kullanmak istiyorum diyenler için biçilmiş kaftandır. Sistemi kurduktan sonra UpdatePack7R2 adlı Full Programlar ile son sürüme direkt olarak yükseltip güncellemelere kavuşavilirsiniz.

Tabii ki hiç ellenmemiş olduğundan ötürü varsayılan olarak driver 3.0 desteği yok denecek kadar azdır. Bu yüzden yeni donanımlara kurmanızı asla tavsiye etmiyorum. Ya da kendiniz driver entegre etmelisiniz. Yoksa klavye ve fare bile çalışaz. EI.CFG dosyası ayarı yaparak kurulum başlangıcındaki anahtar sorma olayını aşabilirsiniz. Bu ayarı yapmak için Yazdırdıktan sonra Sources adlı klasöre girip bırakın. Eğer iso içerisine gömmek istersenizde poweriso, ultraiso gibi araçlar kullanıp yapabilirsiniz. Eğer bu ayar yapılmazsa anahtar soracaktır. Orjinal anahtara sahip değilseniz bu adımı aşmak için internette anahtar aramanız gerek.

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
6,805
Kullanıcılar
5,178
Son üye
kral